EMPRESA

Qui som i que fem

Construccions i serveis

No dubtis a demanar el teu pressupost amb nosaltres, un equip professional, amb tècnics, arquitectes, interioristas amb una àmplia experiència i trajectòria.

01.

Qualitat

Cadascun dels nostres projectes es caracteritzen per una màxima atenció als detalls i les millors qualitats a preus realment competitius.

02.

Compromís

Realitzem tots els nostres projectes amb el màxim compromís i serietat. En totes les nostres construccions tenim en compte l’eficiència i sostenibilitat dels immobles.

03.

Innovació

El nostre equip d’arquitectes i enginyers troba solucions per a tot tipus de localitzacions i terrenys. Construïm els nostres edificis pensant en el seu valor funcional sense deixar de costat l’aspecte estètic i el seu impacte ambiental.

04.

Seguretat

El nostre personal d’obra són professionals amb gran experiència capaces de dur a terme qualsevol tipus de construcció. La nostra responsabilitat passa per oferir immobles que resisteixin degudament el pas del temps sense causar desperfectes o trencaments.

PROJECTES

Alguns dels nostres treballs
Més projectes

SERVEIS

Tot el que et podem oferir

T'ajudem en la reforma de la teva llar

Oferim serveis tant per a particulars com a empreses i locals comercials.

Construcció

Som experts en la construcció d’edificis, ja siguin residencials, industrials, centres educatius o esportius.

Manteniment

Ens ocupem de tots els treballs, grans o petits que requereixi el manteniment de les seves instal·lacions, com revisions o  adecuació de les instal·lacions a la normativa

Rehabilitació

Som especialistes en reparacions d’esquerdes i despreniments, localització de filtracions en cobertes de garatge o jardins, i renovació d’instal·lacions elèctriques.

Instalacions

Ens ocupem de fer tot tipus de instal·lacions elèctriques, de lampisteria o de climatització tenint en compte sempre l’eficiència i sostenibilitat dels inmobles.

Disseny

Ens preocupem de conèixer els teus gustos i necessitats, per tal de que el teu habitatge o local sigui perfecte.
web6

CONTACTE

Comença un nou projecte amb nosaltres!

UBICACIÓ

Carrer del Nord 105, 08221 Terrassa Barcelona

TELÈFON

669 199 608

EMAIL

info@bmtgroup.es

Demana el teu pressupost personalitzat

 

Enviar

Este mensaje de error solo es visible para los administradores de WordPress

Error: la cuenta de bmtgroup.es debe volver a conectarse.
Debido a los recientes cambios en la plataforma de Instagram, esta cuenta de Instagram debe volver a conectarse para continuar actualizándose. Vuelve a conectar en la página de ajustes del plugin

Error: No se han encontrado entradas.

Asegúrate de que esta cuenta tiene entradas disponibles en instagram.com.